מספריים לחיתוך פיצה Salvinelly Italy
היום כבר לא מתפשרים על פיצה מהסופר ועושים הכל לבד מהכנת הבצק ועד ההגשה
ערב פיצות הוא חוויה משפחתית עשירה של שיתוף פעולה יצירתיות ובעיקר זמן איכות משפחתי
כשבסוף כולם מחכים לרגע שחותכים את הפיצה …
חוויה משפחתית במטבח הביתי
הכנת פיצה מהתחלה ועד הסוף דורשת הכנה בעיקר כאשר מכינים גם את הבצק
הכי טוב להכין בצק איכותי במיקסר שיודע את העבודה ולתת לו לתפוח לילה במקרר
לאחר חלוקה לגדלים ופתיחה על יד מערוך אפשר להתחיל להכין את הרוטב הטעים בדיוק כמו שאנחנו אוהבים
כדי שהוא יצא מושלם הכי נוח להשתמש בקלחת עם ידית ארוכה המאפשרת לנו לערבב כל הזמן ולהחזיק בסיר
וכן הלאה עד לרגע שבו מוציאים אותה מהתנור ומתחילים לחתוך
כאן מחכה הפתעה והאמינו לי שהמספריים יעשו את העבודה
אבן שמוט המפתח לבצק עשוי כמו שצריך
אם אין לכם טאבון שיודע לעבוד בטמפרטורה גבוהה במיוחד אבן שמוט הוא הפתרון עבורכם
אבן השמוט נמצאת קבוע בתוך התנור הבייתי וצוברת חום גבוהה מומלץ להניח ישירות עליה את הבצק
כך שהוא נאפה בצורה מושלמת גם גם מהצד התחתון שלו ובעיקר בפנים
המטבח מקום המפגש הביתי
אומרים שהמטבח הוא הלב הפועם של הבית כדאי לאמץ אמרה
בעיקר עכשיו שהקולינריה הבייתית בשיאה וכל אמא בעלת כוכב משלין וכל אבא הוא שף על
קחו את המטבח והמשפחה לגבהים חדשים
₪59