סלט קינואה אדומה ובטטה צלויה - cook shop
פורסם ב

סלט קינואה אדומה ובטטה צלויה

מאת : נוי ביטון

הסיפור מאחורי המתכון

בסגר הראשון אחרי שכבר לא ידעתי מה לבשל וכמה כבר אפשר לבשל ולבשל ולבשל, החלטתי להכין לי ולבן זוגי סלט קינואה, פשוט, צבעוני ומשביע,
מאז זו מנת הדגל אצלנו בבית כשרוצים ארוחת צהריים בריאה, פשוטה, קלילה ומשביעה.

מצרכים

  • כוס קינואה אדומה
  • בטטה בינונית
  • חצי בצל סגול
  • 2 גבעולי סלרי
  • חופן פקאנים
  • חופן עלי נענע
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס מיץ לימון
  • מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

סלט קינואה אדומה ובטטה צלויה

1. מבשלים את הקינואה לפי ההוראות ע\”ג האריזה, למי שיש FOODI NINJA ניתן לבשל את הקינואה כ-4 דק\’ על תכנית סיר לחץ.

2. חותכים את הבטטה לקוביות, מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, אופים בתנור בחום בינוני עד שניתן לנעוץ מזלג, ניתן גם להכין את הבטטה במכשיר הNINJA Air Fry  או בFOODI NINJA  על תכנית האייר הפריי.

3. חותכים את הבצל והסלרי לקוביות קטנות.

4. קוצצים את עשבי התיבול והפקאנים הכי נוח להשתמש בקוצץ חוט משיכה להשגת תוצאה אחידה ומהירה

5. מערבבים את כל הרכיבים ומתבלים.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/