Posted on

חמין מקרוני בסיר זכוכית

חמין מקרוני מושלם בסיר זכוכית

הדבר שכולם אוהבים בחורף הוא חמין !

לכל עדה יש את החמין שלה, עם הדקויות התבלון והטעמים הייחודיים רק לו

יש דפינה ושכינה, צ'ולנט ועכשיו קבלו את החמין מקרוני

ספגטי שבילה בתנור לילה שלם עם כמה חלקי עוף עסיסיים לא יודע נימוחות וטעם טוב מהם.

חובה לנסות פעם אחת לפחות בטוחים שזה יהפוך להיות אחד המתכונים החורפיים המועדפים עליכם.

קדימה מתחילים…

מצרכים לארבע מנות:

  • 6 שוקי עוף
  • 1 חבילה מקרוני או ספגטי
  • 3 בצלים לבנים, פרוסים דק
  • 4 תפוחי אדמה, קלופים ופרוסים
  • 4 ביצים קשות (לא קלופות)
  • מלח/ פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • חצי כפית פלפל שאטה גרוס
  • רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1. מטגנים את השוקיים בשמן הזית על אש בינונית עד להשחמה יפה. מתבלים במלח ופלפל שחור.

2. בסיר אחר מבשלים את המקרוני בהרבה מי מלח 6 דקות (לא בישול מלא). מסננים ושומרים את מי הבישול.

3. מוציאים את העוף ומטגנים באותו הסיר את הבצל, כ-20 דקות על אש בינונית, עד להשחמה קלה.

4. מוסיפים פפריקה אדומה ופלפל שאטה גרוס ומערבבים היטב. מנמיכים את האש

5. מסדרים על הבצל את פרוסות תפוחי האדמה ואת עוף המטוגן.

6. מתבלים במלח ובפלפל שחור.

7. מחממים תנור ל-100 מעלות ומכניסים את הסיר (מכוסה) ל-10 שעות.

סוף דבר

חמין מקרוני זה דבר אחד חמין מקרוני בסיר קורנינג שקף כשרואים את כל ההתרחשות זה דבר אחד לגמרי

חמין מקרוני בסיר זכוכית

מעבר לנראות יש עוד כמה דברים שחשוב לדעת על סירי קורנינג:

ניתן להעביר אותם ישירות מהקפאה לאש גלויה.
הם עשויים 100% זכוכית לכן אינם פולטים רעלים
הם שומרים על איכות המזון והערכים התזונתיים שלו.
חסכוניים באנרגיה ואף ממשיכים את הבישול לאחר הורדתם מהכיריים.
הם שומרים את חום המזון לאורך זמן גם לאחר ההגשה לשולחן.

אם בא לכם מנה מוצלחת במיוחד עם פרזנטציה אליפות זה המתכון והסיר בשבילכם.

אצלנו בקוק שופ תוכלו להתרשם ממגוון עצום של כלי בישול במחירי מבצע מדהימים , כמו כן תוכלו לרכוש את צלחות Corelle by Corning הצלחות החזקות בעולם 

המתכון באדיבות: שקל מוגים בע"מ – יבואנית קורנינג ישראל.