סיר תפו”א חרס 3.2 ליטר תוצרת איטליה – De Silva Terre
האיטלקים ידועים בטעמים השורשיים שלהם המחוברים למקורות
לכן הם מייצרים כלים המעניקים אפקט התואם את הגישה הקולינרית המקומית
סיר החרס האיטלקי מאפשר לנו להכין מגוון עשיר של מנות ייחודיות ומעניק לנו טעמים בלתי נשכחים
מכיוון שהוא מאפשר לנו לבשל עם או בלי נוזלים
- בישול ללא נוזל – מתאים בעיקר לתפוחי אדמה ומעניק לנו טעמי מדורה אותנטיים
- בישול עם נוזל – מאפשר לנו להכין מגוון עצום של תבשילי קדירה לבישול ארוך
אנחנו לא מפסיקים לחדש עם כלי בישול ייחודיים לכל מטרה
קדירת חרס רב שימושית
בישולים, מרקים, צלי, קדירות, בישול “יבש”, תפוח אדמה מדורה
את כל זאת ניתן להכין בסיר שלנו ללא חשש
הוראות שימוש:
- לפני שימוש ראשון מומלץ להרתיח בסיר מים עם חומץ
- בין שימוש לשימוש הכרחי לשטוף את הסיר היטב עם נוזל כלים ומים חמים.
- יש לוודא שהסיר יבש לחלוטין לפני אחסנה בכדי להמנע מריחות לא נעימים.
- יש לנהוג משנה זהירות בעת הרמת הסיר לכן מומלץ להחזיק אותו ( עם כפפת חום ) בשני נקודות לפחות.
לעוד מבחר כלי בישול איכותיים מחרס בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות
₪199