מציג 55–55 מתוך 55 תוצאות

מציג 55–55 מתוך 55 תוצאות

כלי בישול חרס

הסירים הראשונים בעולם או בעצם מרגע שהאדם החל לבשל
הסיר הראשון שהוא ייצר הוא סיר חרס.

אז מה זה סיר חרס?

סיר חרס עשוי מהחומרים הבסיסיים והראשוניים ביותר בעצם הוא עשוי מאדמה ומים
לאחר ייבוש הוא מתקשה ואם מוסיפים לו גלזורה כל שהיא גם משדרגים את המראה והאטימה.

כלי חרס וקרמיקה נעשים בטכניקה דומה עד היום, ויש להם המון שימושים: קדרה לבישול איטי, אבן אפייה בתנור, טאג'ין, הכנת תפו"א, רוסטר כאשר המשותף לכל כלי הבישול מחרס הוא הטעם המיוחד שהם מעניקים לאוכל שהוכן בהם.

מאוד אופנתי זה לקבל מנה אישית בתוך סיר חרס אישי ומעוצב.

מאוד פופולארי במסעדות אתניות למשל במסעדה צפון אפריקאית בכדי לשדרג את החוויה יגישו את מנת הקוסקוס בתוך טאג'ין אישי המראה והפתיחה עם הארומה והטעם כבר יוציאו אתכם בהרגשה עילאית .

הגשת מרק אישי בתוך סיר חרס אישי המגיע עם המכסה כשכל החום אצור בתוכו ועם הפתיחה כל הארומה מתפרצת החוצה אל חלל האוויר ומרעישה את כל החושים.

עם התפתחות המטבח הביתי אנחנו כבר מגישים את האוכל שלנו ברמה של מסעדה את כל החגיגה הזו כבר אפשר לעשות בבית ליקירים.

בישול בקדירת חרס אינו רק טעים יותר, אלא גם בריא יותר !

אין צורך בתוספת של שמן מכל סוג שהוא , השומן הטבעי המצוי במזון יגיר דרך הנוזלים שלו את השומן אל וייצר זרימת טעמים חוזרת על עצמה בעצמה שלא חוויתם מעולם.

סגנון בישול זה גורם לכל המינרלים והוויטמינים הטבעיים נשארים בתבשיל.

טעם ריח וארומה ייחודית וטבעית נאגר בתוך קדירת או סיר הבישול .

איכות הוויטמינים והמינרלים נשמרים במרביתם ולא נהרסים.

אז אם בא לכם אוכל בריא לכם או למשפחתכם תשתדלו להכין אותם בסירי חרס.

אגירת חום – שימור החום בקדירת או בסיר חרס היא מקסימלית החרס אוטם את עצמו ומייצר מעין תנור מבודד השומר את החום, כך שהמזון נשמר חם לאורך זמן.

העיצוב, בואו רגע נדבר על העיצוב, על הרומנטיקה שכלים מחרס מכניסים לשולחן, הארומה והציפייה שהם יוצרים בשולחן לפני שפותחים אותם.

והטעם איזה טעם …. זוכרים מידי פעם כשאנחנו נפגשים במנה נוסטלגית במסעדה חדשה "שזורקת" אותנו אי שם אחורה בזמן או כדברי המשפט השור "טעם של פעם"

אז אם בא לכם נוסטלגיה רומנטיקה אווירה ארומה חוויה תעשו לעצמכם טובה – תרכשו סיר חרס או קדירת חרס אחת לפחות.

הוראות שימוש בכלי חרס:

• לפני השימוש הראשוני יש להשרות את הכלים כולל המכסה במים פושרים
• ללא חומרי ניקוי לפחות כ-3 עד 4 שעות.
• יש לייבש את הכלים בטמפרטורת החדר ללא ניגוב.
• לאחר הייבוש המלא הכלי מוכן לשימוש.
• יש להקפיד להכניס את הסיר לתנור קר ולחמם בהדרגתיות עד 200 מעלות מקסימום.
• ניתן לנקות עם סבון לשטיפת כלים או במדיח כלים ולייבש את הכלי בטמפרטורת החדר עד לייבוש המלא של התחתית הכלי.
• חשוב אין להשתמש בכלים באש גלויה גז, מנגל וכד'
• אין להשתמש בכלים שאינם יבשים לחלוטין
• ניתן להשתמש בפלטה של שבת
• יש לשים לב הוראות אלו אינן תקפות לכל כלי החרס אלא לרובם

באתר קוק שופ יש מגוון עצום של כלי בישול לכל מטרה – תוכלו למצוא אצלנו רוסטרים וקדרות כמובן מגוון גדול יציקות ברזל מעולות  ועוד …

לקוחות יקרים שימו לב ! 

מוצרי זכוכית ופורצלן נמכרים בחנות שלנו בלבד או באיסוף עצמי.

משלוח אל בית הלקוח על אחריות הלקוח בלבד ! 

מחלקות החנות