סכין יאנגיבה 24 ס"מ KAI Wasabi Black
אם אתם מחובבי הסושי והדגים הנאים אתם חייבים סכין כזו
סכין המאופיינת בלהב ארוך עם חדות המושחז בצידו החד ובצידו השני המשטח ישר
תכונה זו מאפשר לנו חיתוך מדויק ונכון של הדג
KAI
מאחורי תאגיד KAI היפני, עומדת היסטוריה סמוראית בת 800 שנה, של ייצור והשחזת סכינים.
כמיטב המסורת של סכינים יפניות, הרואות בסכינים לא רק כלי עזר פונקציונאלי אלא גם יצירה,
KAI שומרת בכל סכיניה על שילוב הרמוני בין אסתטיקה ועיצוב מינימליסטי, לבין נוחות, איכות ופונקציונליות.
תכונות אלו הפכו אותה לבעלת שם עולמי באומנות הסכינים היפניות.
ביחס למחירים של סכינים יפניות בשוק הישראלי מחיר סכיני קאי הוא הכדאי ביותר
כל אחד צריך סכין שף.
כן אנחנו עומדים מאחורי ההצהרה הזו ולא בכדי
כי בסוף כל אחד במטבח הוא שף והוא מנסה להוציא את המנות הטובות ביותר הטעימות ביותר והמדויקות ביותר
לכן אנחנו צריכים סכין איכותית לעבודה במטבח שתיתן לנו מענה לכל הצרכים שלנו.
הנחיות לשימוש נכון בסכין מטבח.
שימוש נכון בסכין:
- מומלץ לחתוך על משטחי עבודה מעץ, פלסטיק או אוקלון שאינם פוגעים בלהב הסכין.
- יש להמנע מחיתוך על משטחי עבודה מזכוכית, נירוסטה או שיש.
- אין לחתוך עצמות או מוצרי מזון קפואים.
- בעת החיתוך מומלץ להסיט את המזון באמצעות גב הסכין ולא בעזרת הלהב ובכך למנוע פגיעה בחדות הלהב.
- חריטה/ הדפסה על הסכין מבטלת את האחריות.
ניקיון ואחזקה:
- יש להימנע מהכנסת הסכינים למדיח הכלים.
- לאחר כל שימוש יש לשטוף את הסכין/ המוצר ולנגבם במטלית עד ייבוש.
- יש להמנע משימוש בספוגים או כריות ניקוי העשויים מחומרים קשים שעשויים לשרוט את הלהב או את ציפוי המוצר.
- יש לאחסן את הסכין היבשה, באמצעות מגן להב / בלוק סכינים / מגנט קיר.
- יש להרחיק סכינים וחפצים חדים מהישג ידם של ילדים.
הוראות שימוש פרטניות:
- הוראות שימוש ותחזוקה התייחסות לכל מוצר באופן פרטני, מפורטות על גבי אריזת המוצר.
השחזת סכינים:
השחזה שוטפת – מומלץ להשחיז באופן שוטף את הסכין, בהתאם לתדירות השימוש.
בקוק שופ קיימים אמצעי השחזת סכינים רבים כגון: משחיזי גלגלים, מוט השחזה "שטול", אבני השחזה ומכונות השחזה. נשמח לסייע לך בהתאמת מוצר ההשחזה הנכון לסכין שברשותך.
חשוב מאוד להקפיד על השחזה שוטפת זה ימנע את הצורך בטיפול עתידי יקר ונזק לסכין.
המחיר המקורי היה: ₪399.₪299המחיר הנוכחי הוא: ₪299.