מבצע!

תבנית איכותית להכנת 4 באגטים

59

תבנית מושלמת להכנת  באגטים פריכים בקלות ובמהירות.

תבנית באגט איכותית בעלת מבנה ייחודי ליצירת בגטים זהובים ופריכים במיוחד

אפשרות להכנת 4 באגטים במקביל.

מידות: 38*33 ס"מ

גוף חזק ויציב במיוחד עם דפנות השומרות על צורתן

גוף התבנית מחורר בכדי לייצר זרימת חום ישירות אל הבאגט בזמן האפייה והצינון

עם ציפוי נון-סטיק איכותי Non-Stick

 

להזמנות בירורים צלצלו עכשיו 09-7897944

תבנית איכותית להכנת 4 באגטים

כל מי שהיה בפריז לא יכול לשכוח את ריח הבאגטים הטריים בכל פעם שהיית עובר ליד בולונז'רי ( Boulangerie )

זה שעוצר אותך ומכניע אותך להכנס ולקחת לך מאחד הסלים את הבאגט ופשוט "לשבור" אותו והטעם הוא פשוט בלתי נשכח

מי לא היה רוצה את הריח הזה אצלו בבית ?

תבנית באגט איכותית בעלת מבנה ייחודי ליצירת בגטים זהובים ופריכים במיוחד

את הבאגט אמנם מכינים מארבעה מרכיבים בלבד: קמח, מים, מלח ושמרים
לכן בהגדרה הוא לחם פשוט, הבעיה היא שזה ממש לא פשוט להיות פשוט
והכנת בגט איכותי דורשת הקפדה על כל תהליכי ההכנה שלו.

הבאגט מאופיין במעטה חיצוני פריך, כשאנחנו שומעים את המילה "קראסט" מתכוונים לפריכות החיצוני.
החלק הפנימי אמור להיות רך ואוורירי בדיוק ההפך "מהקליפה" החיצונית הקשה והפריכה.

חשוב מאוד למי שמתעסק עם לחמים בבית זה לאהוב את תהליך ההכנה להיות סבלני ולהבין שאין קיצורי דרך אם רוצים להגיע למאפה המושלם.
את המצרכים חובה לשקול, אין להוסיף חומרים אחרים מלבד הבסיס ומכיוון שכך צריך לתת לבצק את הזמן שלו.

רצוי לאפות את הבצק בתבנית ייעודית עם מבנה צר וארוך שישמור על צורת הבאגט המקורית, חשוב שהיא תהיה מחוררת בכדי שהחום יועבר באון ישר לבצק הנאפה ובמקביל בזמן הקירור.

אופציה נוספת לאפיית באגטים היא אבן שמוט המקנה טעם ייחודי שלא ניתן להשיג בתנור אפייה ביתי.
את הבאגט אופים בחום גבוה רצוי להתיז מעט מים רגע לפני שמכניסים לתנור

אצלנו תוכלו לראות מגוון תבניות אפייה מעולות במחירים מצוינים כמובן שתוכל למצוא את כל אביזרי האפייה העדכניים ביותר שיהפכו את חוויית האפייה שלכם ללא פחות ממדהימה .

59

מוצרים משודרגים

מחלקות החנות