משטח פיצה במבוק FREE
האיטלקים קוראים לזה פיצה, הטורקים הארמנים והסורים קוראים לזה לחמה-בעג'ין, מהמטבח הערבי זה מגיע אלינו תחת השם ספיחה.
בגדול מדובר על בצק דק העוטף מלית כלשהי יכול להיות בשר קצוץ, גינות, רטבים או ירקות
הבצק הוא עדין ומשקל ולכן ההוצאה או ההכנסה שלו מהתנור ולחוץ עלולה לפגום בו.
בדיוק לצורך כך חברת FREE פיתחה מוצר חכם עם קצה מעוגל וידית ארוכה שטח פנים רחב בדי שנוכל להוציא את המאפה בצורה חלקה ממש כמו במסעדה.
עכשיו שיא האופנה ואנחנו רואים יותר ויותר טאבון חשמלי גז או פחמים, כאשר מעשנת בשר הפכה להיות מוצר נפוץ כמעט כמו גריל גז
מוצר זה הפך להיות שימושי לאין ערוך הוא יכול לשמש להיכנס והוצאה מתוך מכשירים אלו ולהקל עלינו את המשימה.
לעוד אביזרי עזר לאפייה ופתרונות יצירתיים למטבח בקרו באתר קוק שופ.
₪59