משטח סיליקון לאפייה ורידוד בצק
משטח סיליקון, ששמים על התבנית או על הרשת של התנור מעולה לאפיית עוגיות, מאפים סגורים, רולדות בשר ומתוקים, דברים עדינים ודביקים.
אחת הבעיות הגדולות בהכנת מאפים היא המעבר שלהם ממשטח העבודה אל תבנית האפייה
הם מתפרקים ונשברים, האטימות נעלמת המאפה נפתח והרוטב נוזל …. ולך תתקן את זה עכשיו.
בדיוק בשביל זה המציאו את משטח הסיליקון שישמש כבסיס עבודה
במקביל יהווה משטח הרמה למאפים ולבצקים ישירות אל התנור במינימום תזוזות.
כשעובדים עם משטחי סיליקון חשוב להקפיד:
לא לעבוד עם כלים חדים ולא לעבור את טמפרטורת התנור המוגדרת בהוראות היצרן.
לעוד תבניות סיליקון מעולות בקרו באתר קוק שופ מבשלים איכות.
המחיר המקורי היה: ₪99.₪59המחיר הנוכחי הוא: ₪59.