מציג את כל 18 התוצאות

מציג את כל 18 התוצאות

תבניות סיליקון

תבניות סיליקון הן תבניות גמישות אשר חוזרות תמיד לצורתן המקורית ללא שום קשר לאופן השימוש בהן.

הן עמידות בטמפרטורות גבוהות והן גם טובות עבור הקפאה.

התכונה אולי החשובה ביותר שלהן היא שהמאפה לא נדבק אליהן.

מה מיוחד בתבנית סיליקון?

יש המון יתרונות לתבניות העשויות מסיליקון

  • החיסכון במקום אחסון משום שאפשר לקפל ולגלגל אותן והן לא יאבדו את הצורה שלהן.
  • קל להשתמש בהן וגם הניקיון שלהן מאוד פשוט.
  • מגיעות בצורות שונות, מקושטות ובעלות פיתוחים עמוקים.
  • זמן האפייה לרוב מתארך מעט, מכיוון שהסיליקון מתלהט קצת פחות מתבנית מתכת.
  • קל מאוד לנקות תבנית סיליקון
  • מתאימות לניקוי במדיח כלים.
  • תבנית סיליקון טובה ומתאימה גם להקפאה ושומרת על גמישותה גם בקור המגיע מתחת לאפס.

בחירת תבניות סיליקון איכותיות

תבניות אפייה מסיליקון מאוד פופולאריות בקרב חובבי המתכונים לעוגות.

בשווקים, על המדפים בחנויות לכלי בית וברשתות השונות ישנם עשרות סוגים של תבניות, בגדלים, צורות וטווח מחירים שונים ומגוונים.

יותר משחשוב להתייחס לגודל ולצורה חשוב ביותר להתייחס לאיכות.

תבנית סיליקון לעוגה אפייה ושוקולד איך לבחור?

יש לבדוק ולהקפיד לרכוש רק תבניות איכותיות שלא מסכנות את המשתמשים בהן.

כיום ניתן לרכוש תבניות אפייה מסיליקון מסוגים ואיכויות שונות ולפעמים הן כולן נראות זהות.

בכדי לדעת איזו תבנית היא באמת איכותית חשוב לבדוק את שמו של היצרן וכמו כן לוודא כי התבניות הן בעלות תו תקן ישראלי.

רק כך תוכלו להיות בטוחים כי רוכשים ממקור אמין.

מומלץ מאוד לרכוש תבניות העשויות מסיליקון ידידותיות לסביבה כי במהלך השימוש בהן אין הפרשה של חומרים מסוכנים.

איך מזהים תבנית איכותיות מסיליקון?

ישנה דרך ידועה המאפשרת בדיקה של איכות תבנית הסיליקון.

יש לקפל את תבנית הסיליקון בין האצבע לאגודל, במידה ונוצר כתם לבן בקו הקיפול, סימן שהתבנית באיכות זולה.

אם לא רואים צבע לבן, האיכות טובה.

דרך נוספת לבחון את האיכות של תבנית העשויה מסיליקון היא על ידי הקיפול שלה.

תבנית איכותית תחזור מהר לצורתה המקורית לאחר פתיחת הקיפול.

חשוב לזכור כי תבנית סיליקון שאינה מתאימה להקפאה אינה נחשבת לאיכותית.

יתרונות אפייה בתבנית מסוג זה

יתרונות רבים לאפייה בתבניות אלו:

  1. אין צורך לשמן אותן, זה בריא יותר וגם אין חשש שהבלילה תידבק.
  2. אפשר לקמט ולאחסן אותן בארון.
  3. הן אינן צוברות לכלוך וקל לנקות אותן.
  4. המאפה נשלף בקלות ובהתאמה לצורתה של התבנית.

בנוסף, אפשר לאפות בתבניות סיליקון במגוון סגנונות אפיה:

לחמים, עוגות, פשטידות, רולדות, מאפינס, עוגיות ועוד. כל שצריך לעשות הוא רק להתאים את צורת התבנית למאפה שרוצים לאפות.

תבניות בצורות

אצלנו בחנות תמצאו אין ספור צורות לכל שימוש אפשרי.

ריבועים, עיגולים, לבבות לאפיית עוגות, טמפרור שוקולד והכנת פרלינים מיוחדים.

בנוסף תמצאו במחלקה מגוון רחב של משטחי סיליקון לרידוד ואפייה, תבניות ארטיק מהממות, דגם חלת שבת מושלמת, מיני מאפינס ועוד…

כמו כן תמצאו אצלנו מגוון רחב של מוצרים נלווים לאופה:

כחנות מובילה בתחום יש לנו באתר מחלקה שלמה של מוצרי אפייה איכותיים במחירים ומבצעים מעולים.

קוק שופ – מבשלים איכות.

מחלקות החנות