מכונת פסטה אמפיה 150 CLASSIC Marcato

349

מכונת פסטה AMPIA 150 תוצרת חברת MARCATO
המכונה כוללת מרדד ושני ראשים להכנת פסטה – פטוצ'יני וספגטיני – הכל ביחידה אחת.
המכונה הקלאסית לשימוש ביתי.

רובנו זוכרים את הפסטה הטרייה שהכנו באיטליה

כל הניסיונות לשחזר את הטעמים עם פסטה תעשייתית מהסופר עלו בתוהו .

ואז הבנו שסוד הטעמים האמתי הוא בכלל לא קשור לרוטב

אלא לפסטה טרייה שהוכנה זה עתה  .

להזמנות בירורים צלצלו עכשיו 09-7897944

מכונה לרידוד וחיתוך פסטה – חיתוך לספגטי ופטוצ'יני

לרידוד מושלם של בצק לעוביים שונים.

מכונת פסטה ביתית מקצועית, המשמשת גם שפים, מסעדות ומטבחים תעשייתים מסחריים

* מכונות פסטה MARCTO – הטובות ביותר שיש ! 5 פטנטים בינלאומיים ברכיבי המכונה:

  1. רולרים עשויים סגסוגת אלומיניום בטיחותי למזון.
  2. טיפול הקשחת שטח פני הרולרים מגדיל את קשיחות החומר סגסוגת האלומיניום והופכו עמיד לשנים רבות יותר.
  3. ציפויי הגורדים בשרף פולימרי המונע שחרור חלקיקים עקב החיכוך בין הגורדים לרולרים, ומאפשר ניתוק קל יותר של הפסטה.
  4. "מסרקים" נשלפים (גם כן מצופים בשרף פולימרי) – הופך את גלילי החיתוך לרחיצים באופן מלא.
  5. הוספת מנוע ב-3 פעולות אינטואיטיביות, פשוטות ומהירות.

דגם המכונה:  Ampia 150

מה הסט כולל:

  • מלחציים/מהדק כדי לאבטח המכונה לשולחן.
  • ספר הדרכה ו-10 מתכונים.
  • רולר לרידוד דפי פסטה ברוחב 15 ס"מ.
  • 10 רמות עובי שונות – בין 0.6 מ"מ ל-4.8 מ"מ.
  • 2 רולרים לחיתוך דפי פסטה – 2 צורות חיתוך – ספגטי (1.5 מ"מ) ופטוצ'יני (6 מ"מ).
  • ניתן לחבר/להשתמש עם מנוע.

קל ונוח לשימוש

  • לרידוד וחיתוך קל, מהיר ונוח.
  • לרדד בצק ודפי פסטה לרמות עובי שונות ולחותכם לספגטי ופטוצ'יני בדיוק רב ומקצוענות.
  • הפתרון האולטימטיבי למשימת רידוד פסטה והכנת סוגי פסטה שונים.
  • רידוד וחיתוך חלק ומושלם בכל פעם!
  • נוח מאוד וקל לניקויי!!
  • ניקויי באמצעות מברשת ללא מים.
  • עמיד לשנים.
  • כמו כן, מהווה מתנה יפה ופרקטית לבית.
  • 10 שנות אחריות כנגד כל פגם בייצור.

האחריות אינה מכסה נזק שנגרם משימוש לא תקין שלא בהתאם להוראות השימוש, בלאי ושחיקה.

קוק שופ – מבשלים איכות.

349

מוצרים משודרגים

מחלקות החנות