קרם ברולה - cook shop
פורסם ב

קרם ברולה

מאת : אורנית אורפלי

הסיפור מאחורי המתכון

מנת קינוח שאני הכי אוהבת הכי טעימה! קרם בורלה קלאסי

מצרכים

  • שמנת מתוקה
  • 5 חלמונים
  • חצי כוס סוכר לבן
  • מחית וניל איכותית
  • סוכר חום לקירמול

אופן ההכנה

קרם ברולה קלאסי

מנת קינוח הכי טעימה!

מתכון לקרם ברולה:
מרתיחים בקלחת עם ציפוי נון סטיק שמנת, וניל וחצי מכמות הסוכר
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים ואת הסוכר שנשאר עד לקבלת תערובת בהירה
יוצקים לאט ובשלבים מתערובת השמנת החמה לחלמונים בזרם דק, תוך כדי ערבוב להשוואת טמפרטורות.
מסננים את התערובת שלא ישארו גושים
יוצקים לכלי חסין חום ומסדרים אותם בתוך תבנית עם מים לפחות חצי גובה הכלי של הברולה

אופים בתנור בטמפרטורה של 100 מעלות כ40-50 דקות.

מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון והתייצבות
מפזרים סוכר בשכבה דקה ושורפים אותו באמצעות ברנר 
המנה קלאסית, טעימה וקלה להכנה 😋

כלים

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/