הסיפור מאחורי המתכון
בסגר הראשון אחרי שכבר לא ידעתי מה לבשל וכמה כבר אפשר לבשל ולבשל ולבשל, החלטתי להכין לי ולבן זוגי סלט קינואה, פשוט, צבעוני ומשביע,
מאז זו מנת הדגל אצלנו בבית כשרוצים ארוחת צהריים בריאה, פשוטה, קלילה ומשביעה.
מצרכים
- כוס קינואה אדומה
- בטטה בינונית
- חצי בצל סגול
- 2 גבעולי סלרי
- חופן פקאנים
- חופן עלי נענע
- רבע כוס שמן זית
- רבע כוס מיץ לימון
- מעט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
סלט קינואה אדומה ובטטה צלויה
1. מבשלים את הקינואה לפי ההוראות ע\"ג האריזה, למי שיש FOODI NINJA ניתן לבשל את הקינואה כ-4 דק\' על תכנית סיר לחץ.
2. חותכים את הבטטה לקוביות, מערבבים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, אופים בתנור בחום בינוני עד שניתן לנעוץ מזלג, ניתן גם להכין את הבטטה במכשיר הNINJA Air Fry או בFOODI NINJA על תכנית האייר הפריי.
3. חותכים את הבצל והסלרי לקוביות קטנות.
4. קוצצים את עשבי התיבול והפקאנים הכי נוח להשתמש בקוצץ חוט משיכה להשגת תוצאה אחידה ומהירה
5. מערבבים את כל הרכיבים ומתבלים.