קציצות ירק ביתיות טעימות ממש חטיף לכל המשפחה - קוק שופ
פורסם ב

קציצות פרסה עם טעם של עוד

מאת : הודיה אודליה ברכה

הסיפור מאחורי המתכון

אני זוכרת את ריח קציצות הירק של אמא, אלו שנגמרו עוד לפני הארוחה כן אלו קציצות שאוהבים בכל בית, בכל עדה. 

הן טעימות במיוחד עם לחם של בית חלה של שישי עם איזה מטבוחה חריפה ליד....

מצרכים

  • 2 חבילות פרסה/ 2 יח' פרסה לא חתוך
  • 1- תפו"א בינוני
  • 1 כף קמח/ קמח מצה
  • 1 ביצה
  • מלח, פלפל שחור, נגיעה של מרק עוף פרווה.

אופן ההכנה

תחילה יש לרחוץ את הפרסה ולנקות אותה מהשורשים ובעזרת סכין חדה לחתוך לקוביות גדולות

בעזרת קולפן איכותי נקלוף  את תפו״א האדמה

לוקחים סיר בינוני עם מים חמים וחולטים  את הירקות עם מעט מלח

מעבירים למסננת ומניחים לצינון  בערך אחרי חצי שעה מוכן לבדוק ש תפו״א רך

לסחוט את הפרסה להניח במסננת שהנוזלים של הפרסה יצאו

לחתוך קצוץ את הפרסה

את התפוחי אדמה נהפוך למחית בעזרת מועך פירה

להוסיף את שאר המרכיבים לחמם מחבת NON-STICK איכותית עם מעט שמן

חשוב לדעת !

לא מדובר בטיגון עמוק אלא צריבה על מחבת לוהטת עד להשחמה

בעזרת מלקחיים עם קצה סיליקון הופכים את הקציצות עד שהם מושלמות

טיפ מדליק:

במקום להעביר לנייר סופג כדאי להתקדם לקריספר הכלי המדליק עם הרשת המוגבהת שמשאיר את האוכל ללא שמן

בתאבון 🤪❤️

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/