סלמון במילוי גבינות - מנה קלילה וטעימה - cook shop
פורסם ב

סלמון במילוי גבינות – מנה קלילה וטעימה

מאת : יפעת שבו אמבר

הסיפור מאחורי המתכון

הארוחות סטנדרטיות ודי חוזרות על עצמן לפעמים בא לנו להפתיע עם יציאה חמודה וקלילה שמקפיצה את ארוחת הבוקר למקום אחר לגמרי בכלום מאמץ.

מצרכים

  • גבינה 50 גרם... כל אחד לפי הטעם שלו... שילוב של שמנת 5% וגבינה צפתית 5%
  • מלפפון
  • שמיר לא חובה אבל בהחלט מוסיף
  • שום חובה השום נותן עיקצוץ והחריפות למנה שהיא חלקה לגמרי
  • מלח/פלפל לפי הטעם
  • סלמון מעושן 120 גרם

אופן ההכנה

לוקחים את הגבינה /ות יחד עם השום הכתוש המלח והפלפל ומכניסים לתוך קערה.
בעזרת מזלג מועכים עד לקבלת עיסה אחידה .
מוסיפים מלפפון קצוץ ושמיר ומערבבים.
פורסים את הסלמון על משטח עבודה וממלאים לפי גודל הדג (אין צורך להעמיס הטעמים חזקים דיים)

מגלגלים את הדג, סוגרים בעזרת קיסם ומכניסים למקרר עד לזמן הארוחה ( מינימום שעה )

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/