מרק עוף מפורק - cook shop
פורסם ב

מרק עוף מפורק

מאת : NOGI

מצרכים

  • 2 כנפי עוף
  • 1 כרע עוף (ירך+שוק)
  • שמן זית
  • 4 כוסות ציר עוף
  • 1 קישוא גדול
  • 2 גזרים קלופים בינוניים
  • 1 בצל לבן גדול
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 1 גבעול סלרי
  • 3 יחידות כרוב ניצנים
  • מלח פלפל
  • להגשה: 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ גס 1/2 צרור כוסברה, קצוץ גס

אופן ההכנה

  • מפזרים על השוק, הירך ועל הכנפיים מלח-פלפל וצורבים בשמן זית 2 דקות מכל צד בתוך סיר מרק.

    מוסיפים לסיר את ציר העוף ומרתיחים עד שהעוף מתרכך, כ 30 דקות.

    חותכים את הירקות לקוביות גסות. את כרוב הניצנים חוצים לאורך.

    שמים בתוך סיר אחר שמן זית ומטגנים את הירקות החתוכים עם מעט מלח 6 דקות אגב ערבוב עד שקיפות.

    שופכים 2-3 כוסות מהציר הקיים לתוך הסיר של הירקות ומבשלים 20 דקות עד שהירקות מתרככים.

    מוסיפים את שאר הציר והעוף ביחד לתוך הסיר של הירק. נותנים להתבשל עוד 10 דקות.

    להגשה:

  • מוציאים את העוף מהמרק ומפרקים אותו כך שלא יהיו עצמות. מערבבים את העוף עם עשבי התיבול הקצוצים (פטרוזיליה,כוסברה) ושמים בצלחת ההגשה.

    יוצקים את המרק בתוך הצלחת עם העוף.

  • עפים על כל ביס
  • אם בא לכם להכניס את השולחן לאווירה קחו עצה ותגישו מרק חם בסיר חרס צבעוני שגם מוסיף לתחושת החמימות הבייתית שאנחנו כל כך אוהבים

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/