חמוצים ביתיים קל פשוט להכנה וטעים מאוד כחטיף או תוספת לכל ארוחה- קוק שופ
פורסם ב

חמוצים – הכי טעים הכי פשוט

מאת : הודיה אודליה ברכה

הסיפור מאחורי המתכון

חמוצים...תוספת כיפית כמעט בכל ארוחה.

אני אישית מחובבי החריף, נהנית להוציא צלוחית כתוספת לארוחת צהריים/ נשנוש כיפי

טעמתי...נהניתי...ומאז באופן קבע מכינה לבד🌶

מצרכים

  • 1 כרוב לבן
  • 2 שומר
  • 3 גזר
  • 2 קולורבי
  • 2-3 גמבה(פלפל מתוק) כל צבע אפשרי
  • 1 פלפל חריף (למי שרוצה חריף)
  • 3 כפות מלח
  • כוס חומץ

אופן ההכנה

שוטפים היטב בקערה את כל הירקות

וחותכים בחיתוך גס.

טיפ:

כדאי להשתמש בסכין חדה ואיכותית כי מדובר בירקות קשים וגדולים, סכין איכותית תקל עלינו משמעותית.

🌶🌶לאוהבי החריף יש לפרוס פלפל חריף פרוס גס.

צנצנת זכוכית 3 ליטר עם ואקום איכותי.

לשטוף היטב את הירקות ולסנן,

למלא את הצנצנת בירקות ולהוסיף כוס חומץ, 3 כפות מלח פלפל שחור שלם (מספר גרגירים).

מוסיפים מים רותחים עד הסוף

משאירים בחוץ ל48 שעות…למקרר…ויאמי לכל ארוחה

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/