תירס תאילנדי עם חמאה ושום - cook shop
פורסם ב

תירס תאילנדי עם חמאה ושום

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

כל פעם שאני ובעלי יורדים לאילת אנחנו עוצרים בדוכן של התירס תאילנדי ומתענגים מכל ביס . 

אז החלטנו לא לחכות לרדת לאילת ולעשות לנו דוכן כזה בבית 🤣

אז כל אחד יכול רק שיהיו לכם את הכלים הנדרשים

ובתאבון :)

מצרכים

  • קלחי תירס טריים
  • חמאה מומסת
  • צ׳ילי מתוק
  • צ׳ילי חריף גרוס
  • מלח , פלפל
  • שום כתוש

אופן ההכנה

  • בסיר לחץ נכניס את הקלחי תירס ל25 דק בישול .
  • בקערת זכוכית נמיס במיקרוגל את החמאה ולאחר מכן נוסיף את השום והתבלינים.
  • נערבב טוב טוב ובעזרת מברשת סיליקון נמרח על כל כיווני הקלחים את הרוטב שלנו.
  • בעזרת גריל צלייה צולים את התירס להשחמה קלה .

טעיםםםםםם

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/