הסיפור מאחורי המתכון
כל פעם שאני ובעלי יורדים לאילת אנחנו עוצרים בדוכן של התירס תאילנדי ומתענגים מכל ביס .
אז החלטנו לא לחכות לרדת לאילת ולעשות לנו דוכן כזה בבית 🤣
אז כל אחד יכול רק שיהיו לכם את הכלים הנדרשים
ובתאבון :)
מצרכים
- קלחי תירס טריים
- חמאה מומסת
- צ׳ילי מתוק
- צ׳ילי חריף גרוס
- מלח , פלפל
- שום כתוש
אופן ההכנה
- בסיר לחץ נכניס את הקלחי תירס ל25 דק בישול .
- בקערת זכוכית נמיס במיקרוגל את החמאה ולאחר מכן נוסיף את השום והתבלינים.
- נערבב טוב טוב ובעזרת מברשת סיליקון נמרח על כל כיווני הקלחים את הרוטב שלנו.
- בעזרת גריל צלייה צולים את התירס להשחמה קלה .
טעיםםםםםם