שוקופאי בטעם של פעם - cook shop
פורסם ב

שוקופאי בטעם של פעם

מאת : נוי ביטון

הסיפור מאחורי המתכון

ערב אחד, יושבת לי בבית וחפצה נפשי בשוקופאי כמו של פעם של הבורגראנץ', אז עשיתי מה שמצופה ממני והכנתי לי!

אין על שוקופאי!

מצרכים

  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס מים
  • כף שמן
  • קורט מלח
  • למילוי:
  • ממרח שוקולד שאוהבים
  • לטיגון:
  • 2 ביצים
  • פירורי זהב
  • שמן

אופן ההכנה

רבבים את החלב והביצים ביחד, מוסיפים קמח, מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים, מוסיפים את המים והשמן.

מחבבים מחבת נון סטיק עם קצת חמאה, שופכים מעט מהבלילה

ומניעים את המחבת לצדדים כדי שהבלילה תתפזר על כל שטח המחבת.

כשמתחילות להיווצר בועות קטנות הופכים את הקרפ לעוד כחצי דקה ומניחים בצד.

לוקחים קרפ אחד, מזלפים באמצע פס של שוקולד מקפלים את השוליים כלפי פנים ומגלגלים מלמטה למעלה.

טובלים היטב בביצה מכל הכיוונים ואז בפירורי הלחם ולמחבת עם שמן רותח.

כעבור 2 דקות הופכים, ממתינים עוד 2 דקות, מוציאים בזהירות זה סופר חם!

מצורף סרטון הדרכה

להעלאת מתכון שלכם לחצו כאן 

בתיאבון!

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/