מצרכים
- 2 סלק חי
- 4-6 כפות שמן זית
- מיץ מלימון שלם
- 2 שיני שום כתושות
- מלח גס לפי טעם
- בצל ירוק
אופן ההכנה
קרפצ'יו סלק
מרינדה:
מערבבים את שמן הזית עם מיץ לימון , שום כתוש וקצת מלח {לא גס} אם צריך מוסיפים מעט סוכר לאיזון החמיצות.
קרפצ'יו:
קולפים סלק חי ופורסים דק במנדולינה {אם אין אז לפרוס עם סכין חדה לפרוסו דקות עד שקופות}
את הפרוסות מסדרים יפה על צלחת הגשה
כחצי שעה לפני הארוחה מברישים את הסלק במרינדה ,מפזרים מלח גס ובצל ירוק קצוץ חתוך.
אפשר גם להניח סלט עלים מעל לקרפצ'יו זה בהחלט משדרג את המנה.