הסיפור מאחורי המתכון
זה פשוט אהבה
מצרכים
- סלק טרי
- שמן
- גבינת פטה
אופן ההכנה
לטגן שמן בסיר עמוק
בעזרת סכין איכותית לחתוך את הסלק לרצועות
אני משתמשת במכשיר לחיתוך צ’יפס שחוסך לי זמן ומייצר חתיכות צ’יפס זהות בגודלן.
כאשר השמן רותח לטגן את הסלק עד קריספיות
מוציאים את הסלק המטוגן בעזרת כף מחוררת ומניחים על נייר סופג
בעזרת זסטר מגרדים את גבינת הפטה ישירות על צ’יפס הסלק המוכן
ולפזר מעל הסלק החם
חשוב לדעת :
למי שמעדיף את המתכון בריא יותר ניתן להשתמש בסיר טיגון ללא שמן המביא אותנו לאותן התוצאות רק ללא הטיגון בשמן עמוק, סירי הטיגון הבריאותי מפחיתים משמעותית את כמות השמן הנדרשת להשגת תוצאה קריספית ומושלמת
בתאבון 🙂