פשטידת פיצה מעולה! - cook shop
פורסם ב

פשטידת פיצה מעולה!

מאת : NOGI

הסיפור מאחורי המתכון

ללא ספק פיצה היא בין המאכלים האהובים בעולם. וגם פסטה. ולכן המתכון הזה הוא כל כך מתבקש. מתכון הלוקח שני מאכלים כל כך טעמים ואהובים והופך אותם למה אחת מושלמת בטעמה. פסטה, גבינות ורוטב עגבניות טעים זה בערך כל מה שצריך בשביל המעדן האלוהי הזה. 

הפשטידה הזאת הולכת לככב אצלכם במטבח בכל הזדמנות. זורקים הכל בקערה אחת, מערבבים ולתנור. ילדים לא עומדים בפני העונג של פיצה בצורה פשטידה. בעצם, מי כן?!

מתכון פשוט לפשטידת פסטה פיצה שמבטיחה ארוחת ערב קלה ובטן מלאה. מתכון מעולה לארוחת נהדרת 

מצרכים

  • חבילת פסטה פרפרים (או כל פסטה קטנה אחרת)
  • 3 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
  • רוטב פיצה מוכן או ביתי
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • כוס גבינת מוצרלה מגוררת
  • 3 ביצים מקושקשות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס בצל קצוץ דק
  • כפית תבלין אורגנו
  • תוספות "פיצה" לפי הטעם (זיתים/פטריות/תירס)

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מעט מלח לפי הוראות היצרן. לאחר מכן מסננים את הפסטה היטב ומעבירים לקערה גדולה.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בינתיים משמנים תבנית פיירקס ומפזרים את פירורי הלחם בתחתית התבנית.

בקערה בה שמנו את הפסטה, אליה מוסיפים את רוטב הפיצה, פרמז\’ן, מוצרלה, בצל, אורגנו ושום. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. 

מי שאוהב תוספות על הפיצה שלו, עכשיו זה הזמן. מערבבים בעדינות את כל העיסה , עד שהתערובת נראית אחידה והתוספות מפוזרות ומעורבבות היטב.

מעבירים את תערובת הפסטה לתבנית (מבלי לערבב את פירורי הלחם).

מכניסים לתנור למשך חצי שעה. מוציאים, מפזרים את פתיתי הגבינה צהובה ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות או עד שהגבינה מזהיבה ומבעבעת קלות. את תוספות ה\”פיצה\” אפשר לפזר גם מעל כאשר מוסיפים את הגבינה.

מוציאים וטורפים

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/