פיצה ללא התפחה !! - cook shop
פורסם ב

פיצה ללא התפחה !!

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

מי לא אוהב פיצה ? קיימים אנשים כאלה בכלל בעולם ? 

מצאתי לכם מתכון של בצק ללא התפחה ועדיין יוצא פריך מלמעלה ותחתית קריספית מלמטה. 

מתכון קל מתאים לשני מגשים. 

  • לגבי התוספות במידה והחלטתם כמוני להוסיף בטטה- חתכו אותה לחתיכות הרצויות ובשלו אותה לפני בקלחת עם מים עד שיהיו רכות . 

אז יאלללה לעבודה

מצרכים

  • 4 כוסות קמח לבן
  • כף שמרים יבשים
  • כף שמן זית
  • כפית סוכר
  • 1 וחצי כוסות מים חמימים
  • רבע כפית מלח
  • 3 עגבניות
  • רסק עגבניות קטן
  • תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת שום ואורגנו.
  • גבינה צהובה מגורדת
  • תוספות - מה שבא לכם
  • שומשום

אופן ההכנה

לקמח:

  • בנפה חשמלית לנפות את הקמח הלבן .
  • בקערת מיקסר עם וו לישה להכניס את כל המצרכים מלבד המלח ולעבד לבצק אחיד.
  • להוסיף את המלח ולהמשיך לעבד את הבצק בערך חמש דק.
  • לכסות את הקערה עם ניילון נצמד לתת לו לנוח בזמן שמכינים את הרוטב.

לרוטב:

  • לגרד בפומפייה 3 עגבניות ולהניס לקערה גדולה.
  • להוסיף לקערה רסק עגבניות קטנה.
  • להוסיף תבלינים ולערבב הכל.

לחלק את הבצק לשני חלקים 

הרכבת הפיצה:

  • על נייר אפיה משומן בשמן זית מניחים חלק אחד של הבצק ופותחים את הבצק עם הידיים לצורה הרצוייה .
  • שופכים חצי מהרוטב על הפיצה , בעזרת מגרדת ייעודית מגרדים גבינה צהובה מפזרים בנדיבות ומעל את התוספות שאתם אוהבים.
  • בעזרת מברשת סיליקון מברישים את הקצוות ומפזרים שומשום.

להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל 20 דק או עד השחמה קלה.

בתאבון 🍕

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/