עוגת בסקוויטים קרה. - cook shop
פורסם ב

עוגת בסקוויטים קרה.

מאת : יובל לוי

הסיפור מאחורי המתכון

קינוחים ללא אפייה

מצרכים

  • חלב
  • אינסטנט וניל
  • ביסקוויטים

אופן ההכנה

שמים חלב בקערה וטובלים ביסקוויטים

את הביסקווטים שמים בתבנית עד שנוצרת שכבה

מכינים את הפודינג ומורחים עד לקבלת שכבה של ביסקוויטים ומעליהם פודינג

ככה ממשיכים עד לקבלת 3 שכבות

מכניסים את העוגה למקרר למשך 3 שעות והעוגה מוכנה

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/