עוגיות שוקולד צ׳יפס - cook shop
פורסם ב

עוגיות שוקולד צ׳יפס

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

קודם כל אני חייבת לציין שאני מאוהבת בבצק הזה 

כן אפשר להיות מאוהבים בבצק ! 

עוגיות שתמיד יושבות לי בתוך צנצנת זכוכית בבית

הבצק קל להכנה וכל כך יפה, והטעם !!!

מהמתכון יוצא כמות נכבדת של עוגיות 🍪🍪🍪

שימו ❤️- במידה ואין לכם שוקולד צ׳יפס בבית אתם יכולים לקחת שוקולד מריר או חלב להכניס לשקית ולשבור בעזרת פטיש שניצל לגריסים. 

חשוב מאוד - להשתמש בכוסות מדידה ! מנסיון אם טועים בכמויות העוגיות משטטחות לעיסה אחת דקה בתנור 😣. 

אזזזזז בהצלחה 

👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

מצרכים

  • 200 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כוס סוכר חום
  • כפית תמצית וניל
  • 2 בייצים
  • קורט מלח
  • חצי כפית אבקת סודה
  • 400 גרם קמח תופח
  • כוס וחצי שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל 180 מעלות. 

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה ומקציפים עד לקבלת קרם אחיד.
  2. מוסיפים את הסוכר החום והלבן והתמצית וניל ומקציפים לקרם יציב.
  3. מוסיפים את הביצים תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הקמח והאבקות ( אפיה וסודה לשתיה ). מקציפים שוב עד לקבלת בצק אחיד.
  4. מוסיפים את השוקולד צ׳יפס , עירבוב קצר כדי לא לשבור את השוקולד.

זהו הבצק היפה שלנו מוכן.

מכינים תבנית אפיה עם נייר אפיה מעליו. 

מכינים מהבצק כדורים קטנים ומניחים ברווחים על מגש האפיה – העוגיות תופחות בתוך התנור לכן חשוב לשמור על רווח שלא ידבקו אחת לשנייה.

להכניס לתנור ל 10 – 12 דק .

בתאבון 🍪

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/