ספגטי בולונז איטלקי אמיתי שילדים וגם מבוגרים יאהבו - קוק שופ
פורסם ב

ספגטי בולונז

מאת : shroomix1

הסיפור מאחורי המתכון

אז יצא לי טוב וזכיתי בגיסה איטלקיה אוטנטית ומאז המטבח האיטלקי שלי עבר שידרוג רציני. פסטות על שלל גווניהן וטעמן מככבות אצלנו בשולחן האוכל.
המתכון האיטלקי הקלאסי מחבל בולוניה שבצפון איטליה מוגש לכם כמו שמכינים אותו המקומיים.
אחד המאכלים האהובים אצלנו. הילדים מתלהבים, המבוגרים מתענגים. מתכון מנצח העושה שימוש במצרכים טריים, טעמים חזקים וארומות המחזירות אותי כל פעם מחדש למשפחה האיטלקיה שלי

מצרכים

  • 500 גרם בשר טחון
  • 5 כפות שמן זית
  • גזר גדול
  • 2 בצלים
  • 5 שיני שום כתושות
  • 4 עגבניות טריות
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • עגבניות מרוסקות - קופסת שימורים
  • 2 כפיות מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • עלי בזיליקום טריים, קצוצים
  • חבילת ספגטי

אופן ההכנה

1.קוצצים את הגזר והבצלים לקוביות קטנות ומטגנים בסיר גדול ורחב יחד עם השום. אני אוהבת להשתמש בקוצץ ירקות החוסך לי הרבה עבודה כשמדובר בבישולים לכל המשפחה
2.כאשר הבצל הופך שקוף, מוסיפים לסיר בשר טחון ומערבבים היטב, מפרידים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משחים כולו.
3.קוצצים את העגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר, מוסיפים גם רסק עגבניות ופחית עגבניות מרוסקות. מערבבים היטב עד לאיחוד הרוטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
4.מוסיפים לסיר את התבלינים – מלח, פלפל, ובזיליקום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה (עם מכסה) למשך חצי שעה – שלושת רבעי שעה.
לקראת סוף הבישול מכינים ספגטי בסיר נפרד (לפי הוראות היצרן).
את הרוטב ניתן להגיש מעל הספגטי או לערבב את הספגטי המוכן לתוך הרוטב.

טיפ : 

אנחנו ממליצים להגיש את הספגטי בצלחת פסטה של קורנינג מושלמת להגשה בדיוק בכמות הנכונה !

אם אתם מושחתים מומלץ לגרד גבינת פרמז\’ן מעל ולקשט בכמה עלי בזיליקום טרי.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/