סיגר טורטייה במילוי שאוהבים - cook shop
פורסם ב

סיגר טורטייה במילוי שאוהבים

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

טוב זה כבר ידוע שאני אוהבת טורטיות , לא סתם כי אפשר לעשות איתן ה כ ל ! 

המנה היא צימחונית אבל תמיד אפשר לשלב להרבה סיגנונות של ירק , גבינות , בשרים . 

כל כך הרבה אפשרויות לארוחת צהריים

פשוט תקנו הרבה טורטיות ואת המצרכים הנדרשים להכנת המתכונים ו ב ה צ ל ח ה 

👇🏼👇🏼👇🏼

מצרכים

  • טורטיות
  • שמן לטיגון
  • ביצה
  • פירורי לחם
  • מילוי הטורטייה: בצל מטוגן , פיטריות ופירה .

אופן ההכנה

הכנת הפירה : 

  1. בסיר עמוק מכניסים תפוחאי אדמה שקילפנו לפני בעזרת קולפן וחתכנו לרבעים .
  2. מוסיפים מים רותחים לסיר ומכסים עד לריכוך התפוחא.
  3. לאחר ריכוך התפוחא מעבירים למסננת לסינון המים.
  4. מרסקים את התפוחא בעזרת מועך פירה מוסיפים מעט חמאה וממשיכים לרסק .
  5. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים טוב ומניחים בצד.

במחבת נון סטיק איכותית מטגנים במעט שמן קוביות בצל ופיטריות בעזרת כף עץ מערבבים עד להזהבת הבצל וריכוך הפיטריות , מכבים את האש.

טיפ חשוב: את המלית אפשר לעשות חלבי עם גבינות , או בשרי בעזרת בשר קצוץ בדיוק כפי שמכינים מלית לבורקס.

– בנתיים נחמם מחבת עם שמן

הרכבת הטורטייה : 

  1. לוקחים טורטיה ומניחים באמצע חלק מעיסת הפירה ומעליו נפזר חלק מהפיטריות והבצל .
  2. נקפל את הטורטייה לצורת סיגר .
  3. לקערה קטנה נשבור ביצה ובעזרת מטרפה נערבב טוב , נניח את הטורטיה בתוך הביצה ונטבול אותה מכל הכיוונים.
  4. לצלחת גדולה נשפוך פירורי לחם , נעביר את הטורטייה שנטבלה בביצה לצלחת הפירורי לחם וגם אותה נכסה מכל הכיוונים .
  5. נטגן את הטורטייה מכל צדדיה עד להשחמה.

בתאבון 🤩

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/