ברוקולי הויטימין C של המרקים בריא טעים ומזין במיוחד לימי החורף הקרים - קוק שופ
פורסם ב

מרק ברוקולי קרמי

מאת : NOGI

הסיפור מאחורי המתכון

הידעתם? ברוקולי מלא בויטמין C, נוגדי חמצון, בריא למערכת העיכול ומחזק את המערכת החיסונית. מרק ברוקולי טבעוני, טעים ומזין, מלא בוויטמינים, בדיוק מה שהגוף צריך בשביל לקבל בוסט אנרגטי.
המרק עשיר בטעמו הירוק אך עם זאת קליל ופשוט להכנה. מתאים לטבעונים, שומרי משקל ושומרי כשרות.
אני משתמשת במטבח במוצרי נינג'ה המעולים מה שהופך את תהליך הכנת המרק לכל כך מהיר וקל.
והטעם? ברוקולי ממכר!!

מצרכים

  • 1 כף שמן זית
  • 1 תפוח אדומה קלוף וחתוך
  • 300 גרם ברוקולי חתוך
  • 3 שיני שום מקולפים וקצוצים
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 4 כוסות מים רותחים
  • ¼ כפית מוסקט טחון
  • מלח פלפל לפי טעם

אופן ההכנה

מחממים שמן זית בסיר גדול ומטגנים בצל ושום עד להזהבה.

מוסיפים לסיר את הברוקולי, תפוחי אדמה, מערבבים יחד ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך 15 דקות עד להתרככות הירקות.

טוחנים את התערובת במוט בלנדר ידני או במערבל מזון, עד לקבלת שכבה חלקה ואחידה.

מחזירים את התערובת לסיר ומחממים שוב למשך 5 דקות על להבה נמוכה.

מתבלים במוסקט, מלח ופלפל, מורידים מהלהבה ומגישים חם.

  • בעת הגשה מומלץ להזליף כמה טיפות של שמן זית. למושחתים בינינו, לגרד מעט פרמז\’ן על המרק.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/