מוקפצים - cook shop
פורסם ב

מוקפצים

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

מוקפצים איטריות ביצים עם שלל ירקות , צבעוני וטעים.

מנה עיקרית נהדרת לארוחת הצהריים.

מעוניינים להחריף את העיניים ? תוסיפו צ׳ילי גרוס 🌶. 

  • למתכון דרוש מחבת ווק. 
  • מנה שמטוגנת עם מעט שמן על אש בינונית-גבוהה, עירבוב תמידי בעזרת כפות עץ. 

אז בהצלחה 👇🏼❤️

מצרכים

  • חופן איטריות ביצים
  • בצל
  • גזר
  • גמבה
  • תירס
  • פיטריות
  • רוטב סויה
  • סילאן
  • פלפל שחור ומלח

אופן ההכנה

  • בקלחת נשלוק  את האיטריות חמש דק עד ריכוך
  • נסנן במסננת את האיטריות מהמים ונשמור בצד.
  • בעזרת קולפן  נקלף את הגזר ונחתוך על מגש חיתוך לרצועות . 
  • נחתוך גם את הגמבה לרצועות. 
  • נוריד את קליפת הבצל ונחתוך בעזרת סכין לקוביות.

טיפ : 

את כל חיתוכי הירקות ניתן לעשות במהירות וביעילות בעזרת מנדולינה איכותית לא תאמינו כמה זה מקצר תהליכים !

לאחר שעשינו הכנות לירקות אפשר להתחיל בהכנת המוקצפים.

  1. על מחבת ווק נשים מעט שמן זית ונטגן בצל עד לשקיפות.
  2. נכניס את הירקות לווק לפי הסדר הבא: גזר,גמבה , פיטריות ותירס.
  3. נוסיף 4 כפות סויה ואת המלח והפלפל ונערבב הכל.
  4. לאחר ריכוך הגמבה והגזר נוסיף את האיטריות ביצים נערבב הכל ביחד בעזרת שתי כפות עץ לחמש דק.

מוכן , בתאבון 🍜

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/