מאפה בשר קליל ומהיר - cook shop
פורסם ב

מאפה בשר קליל ומהיר

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

בצק ספידי הוא בצק מהיר שלא זקוק להתפחה בצק מעולה פריך מבפנים וקריספי מבחוץ.

יש אפשרות למלא את הבצק בכל סוגי מילוי שנפשכם חושקת. 

גבינות, עוף , ירק , בשר .... 

בהצלחה :)

מצרכים

  • מצרכים לבצק: 2 כוסות קמח
  • חצי כוס שמן
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • חצי כוס מים רותחים
  • כפית שטוחה מלח.
  • מצרכים למילוי: חצי קילו בשר טחון
  • בצל קצוץ
  • 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

אופן הכנה למילוי:

  • במחבת רחבה נטגן בצל עד לשקיפות.
  • נוסיף את הבשר ונפורר אותו היטב.
  • נוסיף מלח ופלפל
  • נטגן עד לשינוי צבע הבשר ונעביר למסננת ונצנן.

אופן הכנת הבצק: 

  • בקערה גדולה נלוש את כל חומרי הבצק לכדור.

(אין צורך בהתפחה).

  • בעזרת קלף לחיתוך בצק נחלק את הבצק ל 2 חלקים ונרדד בעזרת מערוך את הבצק על משטח משומן.
  • בעזרת קורץ עוגיות גדול נקרוץ עיגולים מהבצק, כל עיגול נמלא בכפית מהמילוי.
  • נסגור את העיגול לחצי ונהדק קצוות נניח תבנית מרופדת בנייר אפיה , הכי נוח זה להשתמש במכשיר להכנת כיסונים כך המאפה יוצא אחיד ומדויק
  • בעזרת מברשת סיליקון נמרח ביצה טרופה ונפזר שומשום.

נכניס לתנור חם על 175 מעלות ל 20-30 דק עד להשחמה .

בתאבון 🙂

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/