
הסיפור מאחורי המתכון
בצק ספידי הוא בצק מהיר שלא זקוק להתפחה בצק מעולה פריך מבפנים וקריספי מבחוץ.
יש אפשרות למלא את הבצק בכל סוגי מילוי שנפשכם חושקת.
גבינות, עוף , ירק , בשר ....
בהצלחה :)
מצרכים
- מצרכים לבצק: 2 כוסות קמח
- חצי כוס שמן
- חצי כפית אבקת אפיה
- חצי כוס מים רותחים
- כפית שטוחה מלח.
- מצרכים למילוי: חצי קילו בשר טחון
- בצל קצוץ
- 4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
אופן הכנה למילוי:
- במחבת רחבה נטגן בצל עד לשקיפות.
- נוסיף את הבשר ונפורר אותו היטב.
- נוסיף מלח ופלפל
- נטגן עד לשינוי צבע הבשר ונעביר למסננת ונצנן.
אופן הכנת הבצק:
- בקערה גדולה נלוש את כל חומרי הבצק לכדור.
(אין צורך בהתפחה).
- בעזרת קלף לחיתוך בצק נחלק את הבצק ל 2 חלקים ונרדד בעזרת מערוך את הבצק על משטח משומן.
- בעזרת קורץ עוגיות גדול נקרוץ עיגולים מהבצק, כל עיגול נמלא בכפית מהמילוי.
- נסגור את העיגול לחצי ונהדק קצוות נניח תבנית מרופדת בנייר אפיה , הכי נוח זה להשתמש במכשיר להכנת כיסונים כך המאפה יוצא אחיד ומדויק
- בעזרת מברשת סיליקון נמרח ביצה טרופה ונפזר שומשום.
נכניס לתנור חם על 175 מעלות ל 20-30 דק עד להשחמה .
בתאבון 🙂

 09-7897944
 09-7897944  בן גוריון 2 הרצליה
 בן גוריון 2 הרצליה  
  מסננת מקצועית 38 ס"מ מנירוסטה איכותית
 מסננת מקצועית 38 ס"מ מנירוסטה איכותית  מערוך עץ 45 ס"מ איכותי סולתם
 מערוך עץ 45 ס"מ איכותי סולתם  מברשת סיליקון RosenStein
 מברשת סיליקון RosenStein