לחמניות באן - cook shop
פורסם ב

לחמניות באן

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

תכירו את לחמניות הבאן ממוצא האסייתי
במרקם של ענן לבנות כשלג וטעימות , לא משנה מה תכניסו בפנים זה פשוט יהיה חוויה לחך.
הבאן כבשו את תפרטי מסעדות הארץ
ועכשיו אפשר להכין גם בבית .

למתכון חובה סטימר אידוי .
וכמו כל מתכון של כל סוג בצק אני ממליצה להכין במיקסר כי כך הוא יוצא הכי טוב.

בהצלחה . 

מצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • רבע כוס סוכר
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • שקית אבקת אפיה
  • כף שמרים יבשים
  • כף שמן
  • כוס מים פושרים
  • כפית מלח

אופן ההכנה

במיקסר מקצועי עם וו לישה נכניס את כל המצרכים מלבד המלח ונפעיל עד לקבלת בצק , נוסיף את המלח ונפעיל שוב את המיקסר . 

הבצק צריך להיות גמיש !

נעשה כדור יפה נכסה ונתפיח לשעה.

נחתוך ריבועי נייר אפיה ונניח על מגבת ניקח את הבצק ונחלק אותו לכדורים בגודל פינג פונג כל כדור על נייר אפיה שחתכנו ונכסה עם מגבת נוספת להתפחה כרבע שעה.

נרתיח מים בקומקום חשמלי ונעביר לסיר עמוק שהקוטר שלו מתאים לסטימר .

נעביר את הניירות עם הלחמניות לסלסלת הבמבוק במרווחים בערך ארבעה כדורים נכנסים אפשר חמישה.

נסגור את מכסה הסלסלה ל 15 דק.

הכדורים יתפחו ויישארו לבנים זה מוכן אל דאגה.

נוציא ונצנן .

בתאבון 🙂

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/