לבבות עוף איטלקי - cook shop
פורסם ב

לבבות עוף איטלקי

מאת : Sigal Goldstein

הסיפור מאחורי המתכון

לבבות עוף הוא מאכל מלא ויטמינים החיוניים לגוף האדם. 

כמעט כל מה שאנו צריכים ובעיקר דרוש למי שיש מחסור בברזל . 

רוצים מנה איטלקית ? הוסיפו מעל ביצת עין 

משדרג את הטעמים 

מומלץ יין אדום ליד ( לא לילדים ) 

 

בתאבון 

מצרכים

  • קג' לבבות עוף
  • מלח פלפל
  • 1 יח' בצל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

יש לחמם את השמן במחבת

את הלבבות לחתוך לחצאים

לנקות ולהוציא את השומן ושאר הדברים שאין לנו עניין שיישארו ולשטוף בצורה יסודית

להניח את חצאי הלבבות השטופים במסננת בכדי להגיר מהם את הנוזלים

להתחיל לחתוך את הבצל לרצועות דקות דקות

בכדי להגיע לתוצאה אחידה בגודל הרצועות אני ממליצה להשתמש בסופר מנדולינה של ARCOSTEEL שתביא אותנו לתוצאות מדוייקות אחידות במהירות וללא מאמץ .

לטגן את  הבצל על אש בינונית ( טיגון באש גבוהה תגרום לשריפה של הבצל )

רגע לפני השחמה להוסיף את הלבבות ולטגן תוך כדי הוספה מלח פלפל

מליצה על הרבה פלפל שחור לעקצוף חרפרף וטעים

כ 15 דקות טיגון ובתאבון !

טיפ : 

אם בא לכם להוסיף עניין טעם וחלבון ביצת עין משנה לחלוטין את מנעד הטעמים ועדיין לשמור על הבריאות כדאי להשתמש

במרסס שמן איכותי שרק ומחבת נון סטיק איכותית למניעת הדבקות הביצה .

כלים

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/