הסיפור מאחורי המתכון
הרבה פעמים בא לנו כריך כמו במסעדה ...
רק שלא בא לנו לצאת מהבית או לשלם סכומי עתק .
וקצת נמאס מחביתה וסלט או שניצל ופירה רוצים לחדש עם משהו שונה.
אז דעו שאפשר לעשות בבית ובקלות יחסית
ארוחת ערב / צהריים מפנקת בלחמנייה כזו שגם הילדים יעופו עליה .
הנה כריך רוסטביף שהילדים שלי עפים עליו.
מצרכים
- ג'בטה / לחמנייה / לחם פרנה – מה שאתם אוהבים
- 800 גרם אנטריקוט או סינטה – פרוס לרצועות דקות ( אפשר לבקש מהקצב או לעשות בבית כשהבשר לא במצב מופשר לגמרי הוא נוח לחיתוך )
- 3 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות .
- מלח פלפל דבש .
- מיונז חרדל דיז'ון
- עגבנחיה מלפפון חמוץ
אופן ההכנה
מזהיבים את רצועות הבצל על מחבת בעלת ציפוי NON STICK איכותית או בעזרת ווק איכותי
רצוי ללא שמן או עם ממש מעט.
מוסיפים את רצועות הבשר ומזליפים כפית דבש.
הדבש נותן מתיקות מעודנת כזו שומר על הבצלים שלא ישרפו ומעניק קרסטיות לבשר.
מקפיצים את התערובת מספר דקות מוסיפים מלח פלפל.
פורסים את הג’בטה ומורחים שכבה נדיבה של מיונז.
בצד השני חרדל דיז’ון.
מוסיפים בנדיבות את תערובת הבשר על הצד של המיונז
בצד השני מסדרים שכבה של ירוקים , עגבנייה ומלפפון חמוץ .
מומלץ להגיש עם צ’יפס שהוכן מראש או תפוחי אדמה אפויים והרי לכם מנה מנצחת שכולם אוהבים 🙂