כנפיים נשנוש שכולם אוהבים גם כמנת פתיחה וגם כחטיף ליד הבירה - קוק שופ
פורסם ב

כנפי עוף בצ’לי חריף מתוק

מאת : Sigal Goldstein

הסיפור מאחורי המתכון

חריף מתוק שכולם אוהבים מתאים גם לילדים נהדר כמנת פתיחה ומושלם מול הטלוויזיה לצד הבירה הקרה

 

בתנור במחבת 

גם על פלנצ'ה 

מצרכים

  • 15 יח' כנפיים
  • 4 תפו"א
  • צ'ילי חריף חצי כוס

אופן ההכנה

מחממים מראש תנור ל 200 מעלות במצב טורבו

חותכים את תפו”א לקוביות בכדי להגיע לקוביות מושלמת

אני משתמשת ב-חותך צ’יפס של חברת WEST MARK הגרמנית

כמובן שאת אותה פעולה אפשר לעשות בעזרת סכין מטבח איכותית

מטבלים את הכנפיים ותפו”א בקערה מנירוסטה  עם כל הרטבים יחד

רצוי להשרות כחצי שעה לפחות וכמה שיותר יותר טוב

כך הטעמים יספגו לתוך הכנפיים ותפוחי האדמה

את הכנפיים מניחים בתנית הקריספר המעניקה לנו זרימת אוויר חם מכל הכיוונים וכך אין לנו צורך להפוך את הכנפיים

מכניסים לתנור לכ- 30 דקות

בתאבון 🙂

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/