הסיפור מאחורי המתכון
חריף מתוק שכולם אוהבים מתאים גם לילדים נהדר כמנת פתיחה ומושלם מול הטלוויזיה לצד הבירה הקרה
בתנור במחבת
גם על פלנצ'ה
מצרכים
- 15 יח' כנפיים
- 4 תפו"א
- צ'ילי חריף חצי כוס
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל 200 מעלות במצב טורבו
חותכים את תפו"א לקוביות בכדי להגיע לקוביות מושלמת
אני משתמשת ב-חותך צ'יפס של חברת WEST MARK הגרמנית
כמובן שאת אותה פעולה אפשר לעשות בעזרת סכין מטבח איכותית
מטבלים את הכנפיים ותפו"א בקערה מנירוסטה עם כל הרטבים יחד
רצוי להשרות כחצי שעה לפחות וכמה שיותר יותר טוב
כך הטעמים יספגו לתוך הכנפיים ותפוחי האדמה
את הכנפיים מניחים בתנית הקריספר המעניקה לנו זרימת אוויר חם מכל הכיוונים וכך אין לנו צורך להפוך את הכנפיים
מכניסים לתנור לכ- 30 דקות
בתאבון 🙂