
הסיפור מאחורי המתכון
חמוצים...תוספת כיפית כמעט בכל ארוחה.
אני אישית מחובבי החריף, נהנית להוציא צלוחית כתוספת לארוחת צהריים/ נשנוש כיפי
טעמתי...נהניתי...ומאז באופן קבע מכינה לבד🌶
מצרכים
- 1 כרוב לבן
- 2 שומר
- 3 גזר
- 2 קולורבי
- 2-3 גמבה(פלפל מתוק) כל צבע אפשרי
- 1 פלפל חריף (למי שרוצה חריף)
- 3 כפות מלח
- כוס חומץ
אופן ההכנה
שוטפים היטב בקערה את כל הירקות
וחותכים בחיתוך גס.
טיפ:
כדאי להשתמש בסכין חדה ואיכותית כי מדובר בירקות קשים וגדולים, סכין איכותית תקל עלינו משמעותית.
🌶🌶לאוהבי החריף יש לפרוס פלפל חריף פרוס גס.
צנצנת זכוכית 3 ליטר עם ואקום איכותי.
לשטוף היטב את הירקות ולסנן,
למלא את הצנצנת בירקות ולהוסיף כוס חומץ, 3 כפות מלח פלפל שחור שלם (מספר גרגירים).
מוסיפים מים רותחים עד הסוף
משאירים בחוץ ל48 שעות…למקרר…ויאמי לכל ארוחה