המטבוחה של אלי - cook shop
פורסם ב

המטבוחה של אלי

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

מתכון למטבוחה אסלית מרוקאית חריפה אש שמתאימה לשולחן שישי או לחגים או לכל סנדוויץ ביום יום .
מטבוחה הוא סלט שעשוי בעיקר מעגבניות 
והובא לישראל בזכות עולי צפון אפריקה.

אגב שתדעו שאני במוצאי השבת לוקחת שאריות מטבוחה במידה ונשאר ומטגנת על מחבת טפלון וזורקת בייצים (שקשוקה )
סוד בנינו 😜

אז יאלללה לעבודה ....

מצרכים

  • 2 קופסאות שימורים עגבניות חתוכות
  • 4 פלפלים חריפים
  • 8 שינים שום
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • כף פפריקה חריפה
  • כף סוכר
  • כף שטוחה מלח
  • כוס שמן קנולה

אופן ההכנה

  • את הפלפלים החריפים נשים על תבנית אפיה ונכניס לתנור על מצב גריל עד לריכוך והשחמה.
  • לאחר מכן על קרש חיתוך נחתוך בעזרת סכין את הפלפלים החריפים לעיגולים.
  • בסיר טפלון עמוק נכניס את כל המצרכים על אש בינונית נערבב טוב בעזרת כף עץ ונכסה לבישול של שעה וחצי. ( אפשר קצת יותר).

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/