גלילת חצילים עם סוגי גבינות מומלץ כמנה ראשונה לקבלת מחמאות - קוק שופ
פורסם ב

גלילות חציל עם גבינת פטה שמנה

מאת : Sigal Goldstein

הסיפור מאחורי המתכון

המתכון האהוב מתאים לאירוח לארוחת בוקר קלילה וגם ערב :)

מצרכים

  • חצילים
  • שמן
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

לפרוס את החצילים ( בצד הארוך שלהם ) במנדולינה איכותית

להשרות עם מלח ומים למספר שעות

להוציא את החצילים להניח על רשת צינון על מנת שיוציאו את עודפי הנוזלים שנספגו בהם.

בעזרת מברשת סיליקון או ספריי שמן מורחים את השמן על פרוסות החצילים

להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד להשחמה

בזמן שהחצילים בתנור מכינים את מלית הגבינה ניתן גם לפרוס את גבינת הפטה למלבנים עבים .

לאחר קירור קל של החצילים מניחים את המלית או קוביות הגבינה בקמה אחד וגוללים כל חציל

טיפ :

בכדי למנוע את פתיחת הגלילות מומלץ להניח ישירות על הכלי בו אנחנו מתכוונים להגיש את המנה או לחלופין לנעוץ קיסם עץ במרכז הגליל ובכך בעצם לוודא שהוא נשאר שלם נוח לאכילה.

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/