גלידוניות מסקרפונה ופירות יער - cook shop
פורסם ב

גלידוניות מסקרפונה ופירות יער

מאת : נוי ביטון

הסיפור מאחורי המתכון

.

מצרכים

  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • 250 גרם חלב מרוכז
  • כפית מחית וניל
  • פירות יער קפואים
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 20 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה

מקציפים שמנת למרקם יוגורט, מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים למרקם יציב, מוסיפים את המסקרפונה (בטמפרטורת חדר עדיף) ומחית וניל, מקציפים עד שהתערובת יציבה(לא מידי שלא תישבר).
טוחנים בבלנדר פירות יער, מוסיפים לתערובת הנ”ל ועם לקקן מטמיעים בצורת קיפול, לא לערבב יתר על המידה,
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים.
כעבור 6 שעות מחלצים מהתבנית ומחזירים למקפיא.
ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 10 גרם חמאת קקאו או 100 גרם שוקולד מריר עם 10 גרם חמאת קקאו על בן מארי.

כשהתערובת נוזלית, מוציאים את הגלידוניות הקפואות מהמקפיא, בעזרת קיסם טובלים כל גלידונית בשוקולד, מנערים טיפה כדי שהציפוי לא יהיה עבה מידי, מניחים על נייר אפייה/סילפת ומוציאים את הקיסם בתנועה הברגה החוצה, מחזירים למקפיא ל10 דקות.

בתיאבון!

קינוחים טעימים ומדליקים תוכלו למצוא באתר שלנו.

כלים

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/