הסיפור מאחורי המתכון
.
מצרכים
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 250 גרם חלב מרוכז
- כפית מחית וניל
- פירות יער קפואים
- 100 גרם שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד מריר
- 20 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה
מקציפים שמנת למרקם יוגורט, מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים למרקם יציב, מוסיפים את המסקרפונה (בטמפרטורת חדר עדיף) ומחית וניל, מקציפים עד שהתערובת יציבה(לא מידי שלא תישבר).
טוחנים בבלנדר פירות יער, מוסיפים לתערובת הנ"ל ועם לקקן מטמיעים בצורת קיפול, לא לערבב יתר על המידה,
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים.
כעבור 6 שעות מחלצים מהתבנית ומחזירים למקפיא.
ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 10 גרם חמאת קקאו או 100 גרם שוקולד מריר עם 10 גרם חמאת קקאו על בן מארי.
כשהתערובת נוזלית, מוציאים את הגלידוניות הקפואות מהמקפיא, בעזרת קיסם טובלים כל גלידונית בשוקולד, מנערים טיפה כדי שהציפוי לא יהיה עבה מידי, מניחים על נייר אפייה/סילפת ומוציאים את הקיסם בתנועה הברגה החוצה, מחזירים למקפיא ל10 דקות.
בתיאבון!
קינוחים טעימים ומדליקים תוכלו למצוא באתר שלנו.