גונדי פרסי אמיתי - cook shop
פורסם ב

גונדי פרסי אמיתי

מאת : אדווה כהן

הסיפור מאחורי המתכון

מנה פרסית קלאסית משתלבת יפה עם אורז לבן.

קציצות חומוס בריאות וטעימות שממלאות את הבית בריחות אותנטיים שמחזירים אותנו לשורשים . 

מתאים לכל ימות השנה :)

מצרכים

  • חצי קילו עוף טחון שטחנתי במטחנת בשר
  • כוס אבקת חומוס קלוי
  • 3 בצלים
  • 2 כוסות גרגיר חומוס
  • 2 לפת
  • תבלינים: כורכום,מלח, פלפל שחור הל ואבקת מרק עוף.

אופן ההכנה

לעיסת הבשר:

  • לערבב בקערה את העוף טחון עם האבקת חומוס
  • לגרד בפומפייה את הבצלים ולהכניס לעיסה
  • להוסיף תבלינים.

לתת לעיסה חצי שעה במקרר.

למרק:

  • מרתיחים חומוס בסיר עמוק חצי שעה , להוסיף את הלפת שקלפנו בקולפן ופרסנו לרצועות .
  • מוסיפים למרק אבקת מרק עוף, כורכום ,חצי כפית הל ,מלח ופלפל
  • מוציאים את העיסה מהמקרר מגלגלים לכדורים וכשהמרק רותח זורקים את הכדורים בפנים .
  • מכסים ונותנים 40 דק בישול

בתאבון 🙂

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/