ארנצ׳יני - cook shop
פורסם ב

ארנצ׳יני

מאת : אבנר טל

הסיפור מאחורי המתכון

אורז הוא אחד המרכיבים החשובים ומופיע לעיתים קרובות על השולחן אבל בינינו כמה כבר אפשר לאכול אורז רגיל ואז גיליתי את הארנצ'יני על צורתו וטעמיו הייחודיים ישנם דרכים רבות ומגוונות להכין ארנצ'יני ובעיקר המשחק במילוי שמשנה לחלוטין את התוצאה הסופית אז זה הארנצ'יני שלי בטוח שתעופו עליו

מצרכים

  • 3 כוסות אורז ריזוטו מבושל
  • 200 גרם מוצרלה מגורדת
  • 2 כפות פסטו
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 1/3 כוס פנקו
  • 2 כפות שמנת לבישול
  • שמן, לטיגון עמוק

אופן ההכנה

ארנצ\’יני:

אופן ההכנה :

לוקחים אורז עגול (ארבוריו או אורז סושי למשל) ומבשלים בסיר נון סטיק מכוסה על להבה בינונית 15 דקות, כשמדי 5 דקות בוחשיםהיטב, כדי לשחרר את העמילן.

אחרי 15 דקות, בודקים את האורז: אם הוא רך ודביק מפסיקים את הבישול

אם הוא עדיין קשה מוסיפים עוד מים עד שהאורז רך וכל הנוזלים נספגו

נותנים לאורז להתקרר והנה הוא מוכן לשימוש.

לאחר שנתנו לאורז (ריזוטו) להתקרר, נעביר את העיסה לקערה ונוסיף מוצרלה מגורדת , מסקרפונה 2כפות פסטו , מלח ופלפל שחור ,2כפות של שמנת לבישול לאחר מכן לערבב הכל .

בינתיים נכין לנו בצד חלמון , פנקו ופירורי לחם זהובים מעורבבים יחדיו.

ניצור כדורי ריזוטו קטנים /בינוניים ונטבול בחלמון ואז בפנקו ובפירורי לחם

לאחר מכן נזרוק לסיר עם השמן בחם את הריזוטו על לקבלת צבע זהוב 👌🏼

את הכדורים נשלוף מהסיר בעזרת כף מחורצת ונניח על נייר סופג

לגביי הרוטב , ניתן להגיש גם ברוטב שמנת , שמנת פטריות ורוטב עגבניות ביתי ✌️

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our מדיניות פרטיות.

*/