הסיפור מאחורי המתכון
התוספת האהובה עלי מהבית שהיה כשהייתה גם סבתא❤️
חיפשתי דרך להכין בטעם שלה, עם פחות שמן ועדיין רכים ונמסים.
אשמח לדעת אם הכנתם שתפו🙏
מצרכים
- אטריות ביצים הכי דקות
- שמן
- מלח
- פלפל שחור/לבן (לילדים אפשר גם בלי)
- כורכום
- מרק עוף
אופן ההכנה
אטריה דיאלנה -תוספת מושלמת כמעט להכל
מתכון מבית סבתא ממרוקו
מחממים שמן במחבת עמוקה (פחות מרבע כוס חד פעמי קר ל200 גרם),
כשהשמן חם מוסיפים את האטריות ומטגנים מעט.
מוסיפים כפית שטוחה של מלח, כפית שטוחה של מרק עוף,רבע כפית כורכום, ופלפל שחור/לבן.
מוסיפים 200 מ”ל מים רותחים
לא מורידים את המכסה מהגז כ3-4 דקות, נספג רך וטעים.
מתאים כתוספת עם קציצות/שניצל/רק אטריה עם סלט.
בקיצור מתכון קליל, מהיר וטעים שכולם אוהבים🙏