ווק 32 ס"מ PROFI WMF
הסינים המציאו אותה, הצרפתים אימצו בחום והמטבח המודרני החדיר אותה לכל בית.
שיטת הבישול בהקפצה תופסת תאוצה ועושה כבוד בעיקר לירקות
הקפצה היא שיטת בישול בטמפרטורה גבוהה.
את טכניקת ההקפצה רצוי לבצע בווק ייעודי.
העיקרון המנחה הוא להשתמש בשכבת שמן דקה בלבד וללא כיסוי כלי הבישול.
ההקפצה היא למעשה ערבוב מתמיד של רכיבי המנה כדי למנוע חריכה של המזון וספיגה עודפת של שמן.
למגוון ווקים איכותיים בקרו בקטגוריית כלי בישול באתר קוק שופ.
המחיר המקורי היה: ₪499.₪299המחיר הנוכחי הוא: ₪299.