הסיפור מאחורי המתכון
חורף קר- הגעתי מעבודה- גשום בחוץ ותכף הילדים מגיעים...
הפתרון הכי חם והכי מנחם שיש
מבחינת הילדים שלי מרק עגבניות זה הריח של יום קר
מצרכים
- בצל גדול קצוץ
- 3 שיני שום
- קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
- כף רסק עגבניות
- כף גדושה פפריקה
- מלח פלפל לפי טעם
- כף שטוחה כמון {לא חובה}
- מים
- רבע כוס אורז
- כפית סוכר
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל דק ובסיר נון סטיק איכותית מטגנים עד שהוא מגיע לגוון זהוב שקוף
בשלב זה נוסיף את השום לטיגון מהיר {שלא יהפוך להיות מר}
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, רסק- מערבבים ומגבירים את האש עד לרתיחה.
מוסיפים תבלינים משפרים טעמים ומנמיכים את הלהבה.
לסיר מוסיפים רבע כוס אורז
הערה חשובה !
כן רבע כוס אורז זה נראה קצת אבל אם תוסיפו יותר יהיה לכם תבשיל אורז בעגבניות טעים להפליא אבל
לא מרק.
תמשיכו לבשל כ10-15 דקות עד שהאורז מתבשל – תטעמו תתקנו תיבול ובתאבון.
כ-4-5 מנות