הסיפור מאחורי המתכון
מי לא אוהב מנגו?
ומה עושים שלסבא יש עץ והמנגו מתחיל להתרכך?
מכינים גלידה- אבל איך אם אין מכונת גלידה ?
בקלות!
מצרכים
- 2 מנגו גדולים
- כוס שמנת מתוקה 38
- 2 כפות סילאן
- כף מיץ לימון
אופן ההכנה
מקלפים את המנגו חותכים לקוביות ומקפיאים כמה שעות {כן אפשר להשתמש בקפוא כבר- כן אפשר גם עם תרכיז מנגו קפוא של פריגת רק אל תוסיפו ממתיק}
כשהמנגו קפוא מכניסים אותו עם השמנת הלימון והסילאן למעבד מזון וטוחנים- תרתי משמע.
כ-4 מנות – ממליצה להכפיל כמויות