מסננת מקצועית 38 ס"מ מנירוסטה איכותית
את הקוסקוס היו מכינים ביום שלישי ( מנהג שהשתרש לו גם היום בישראל )
הסיבה לכך הייתה שהמאפיות במדינות צפון אפריקה מקור הקוסקוס היו סגורות
לכן לא היה לחם ודברי מאפה והיו חייבים להכין מזון משביע כדי לעבור את היום
כמובן שהמשפחות היו גדולות בהרבה מהמקובל היום ולכן היה נדרש כמות קוסקוס גדולה.
קוסקוס מכינים בגדול
מסננת ענקית להכנת כמות גדולה של קוסקוס
מסננת נירוסטה איכותית עם מרווחים סינון אידיאליים להוצאת גרגרי קוסקוס מושלמים
עם חיזוקים למניעת צניחת הרשת
קוטר 38 ס"מ ניתן להתאים קערה תואמת לקליטת לשימוש נוחות מקסימלית
חזקה ונוחה לשימוש.
במחלקת גאדג'טס למטבח העשירה של קוק שופ תוכלו למצוא עוד מגוון איכותי של נפות ומסננות לכל צורך
₪79