סלט קינואה עם סלק טעים בריא מזין וטבעוני מתאים לכל ימות השנה - קוק שופ
פורסם ב

סלט קינואה עם סלק

מאת : NOGI

הסיפור מאחורי המתכון

את הסלט הזה טעמתי לראשונה בבית קפה שכונתי בשוק לוינסקי. הסלט, כמו השוק מלא בצבעים וטעמים, מרקמים וריח תבלינים. מנה בפני עצמה או כתוספת לארוחה. קל להכנה וטעם מנצח 

מצרכים

  • כוס קינואה לבנה (לפני בישול)
  • 2 סלקים מבושלים
  • כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • חופן אגוזי מלך
  • חופן חמוציות
  • בצל סגול קצוץ
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

בסיר נון סטיק מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן

חותכים את הסלק בסכין ירקות לקוביות קטנות

קוצצים את הבצל

קוצצים את אגוזי המלך בקוצץ ידני או סכין שף

טיפ:

את שלושת הפעולות האחרונות שמופיעות כאן ניתן להכין בקלות במהירות וביעילות ואפילו ללא צורך במגע בעזרת קוצץ ירקות לקוביות או בעזרת מעבד מזון ידני

סוחטים לימון במסחטה ידנית

מוסיפים לקערת הסלט את שאר המרכיבים, מתבלים בפלפל שחור טחון ומלח לפי הטעם ומערבבים.

כדי שארומת הפלפל תורגש בסלט אני ממליצה להשתצש בפלפל טחון טרי בעזרת מטחנת תבלינים שניתן להשיג בכל חנות כלי בית

הצטרף לניוזלטר שלנו

מבצעים הנחות וקופונים יחודיים לחברי הניוזלטר!

בהצטרפות ישלח אליכם במייל שם משתמש וסיסמא לאתר.

הנתונים האישיים שלך ישמשו לעיבוד הזמנתך, לתמוך בחוויה שלך בכל אתר אינטרנט זה ולמטרות אחרות המתוארות במדיניות הפרטיות שלנו. מדיניות פרטיות.

*/